Dugulás utáni fertőtlenítő takarítás

Dugulás utáni fertőtlenítő takarítás

A fertőtlenítő takarításra sokszor lehet szükség pl. utcai szennyvízcsatorna kiöntések vagy mosdó dugulások esetén, amikor olyan anyagok kerülhetnek az ember környezetébe, ezáltal fizikailag érintkezhet a bőrével, amelyek fertőzést okozhatnak.

Előfordulhat, hogy a boltokban kapható, népszerű vegyszerek használata után is maradnak kellemetlen szagok a házilag megoldott fertőtlenítést követően: ilyenkor tudunk segíteni ezeknek a megszüntetésében.

Fertőtlenítő takarítás Dunakeszin

Sokan irtóznak a baktériumoknak már a gondolatától is! A mosogató valóságos baktériumtenyészet, a hipó és a víz együttes használatával már jó eredményeket lehet elérni, de így is maradhatnak veszélyes kórokozók.

A komolyabb probléma azonban a kád és zuhanyzó lefolyója, amellyel testünk közvetlenül is érintkezik a fürdés során. Itt már valamilyen komolyabb fertőtlenítő szer használata vagy szakember segítsége javasolt.

A fertőzött helyek kategóriájának győztese viszont biztos, hogy a WC (ha nem vesszük figyelembe a konyhai vágódeszkán tenyésző bélbaktériumokat)! Ebből adódóan a dugulás utáni fertőtlenítés lényeges az igényes háztartásokban.

Mi sokszor alkalmazzuk a dugulás utáni fertőtlenítést olyan esetekben is, amikor az ügyfél nem kéri, de mi tudjuk, hogy ez fontos. Ilyenkor speciális fertőtlenítő szerekkel végezzük a munkát, a szagtalanítás pedig bio anyagokkal történik.

1 órával az elvégzett munka után már újra igénybe lehet venni a fertőtlenített területet! Hívjon minket bizalommal akkor is, ha szaktanácsra van szüksége: Csongrádi László Dunakeszi duguláselhárító mester 06 20 293-4400.